Skip to main content

Kunst en muziek

erna en frans 2 Miniatuur

Een aantal jaren geleden besloten pianist Frans van Tuijl en ik onze kennis en krachten te bundelen. Daar zijn vele mooie lezingen uit voorgekomen, zoals prachtige verhalen over Beethoven, Chopin en drie vrouwelijke componisten.
Op 5 november nog was er een lezing over de componist Johannes Brahms, waarvoor velen van u zich hadden opgegeven.

Frans en ik zijn voor 2024 al weer druk in gesprek over het onderwerp voor een nieuwe lezing. Heerlijk om te doen, maar het kost wel tijd!
Ik houd u op de hoogte!!

Ook maken we af en toe een kunst-muziekkwartiertje, iets wat we allebei erg leuk vinden om te doen. Ik vertel kort een en ander over een gekozen componist, Frans speelt een bijbehorend pianostuk. Dat komt met een link op onze websites te staan ​​en u kunt deze te allen tijde aanklikken en bekijken.
Luister hier naar een kort voorproefje over de componist Beethoven  https://youtu.be/1PuyvXaJps0
Of naar Claude Debussy en “plus que lente”, klik op deze link om het fragment te bekijken:  https://www.youtube.com/watch?v=86nbeZ3H7ns

Heeft u belangstelling voor Clara Schumann-Wieck en haar compositie "Impromptu" of voor Chopin's Nocturne in Cis Klein, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt een link van mij!

Heel veel plezier!! En delen mag!!