Skip to main content

Actueel overzicht van cursussen en lezingen

Lieve allemaal,

 

Het seizoen zit er weer op, ik heb velen van u mogen begroeten bij een lezing dit afgelopen voorjaar!
Vooral de lezingen over Ai Weiwei en Marina Abramovic waren zeer populair en deden veel stof opwaaien. 

Natuurlijk gaan we in het najaar weer verder, ik ben nu al bezig met het maken van een planning, lezingen over interessante kunstenaars of lezingen die gekoppeld zijn aan een tentoonstelling!
De eerste lezingen, hetzij online, hetzij op locatie, zullen echter pas plaats gaan vinden in oktober. En dat heeft een hele fijne reden; ik word, als alles goed gaat, in september maar liefst 4 maal oma!!!  En u begrijpt dat ik daar even optimaal van wil genieten.....

Wassily Kandinsky, die beschouwd wordt als een van de pioniers van de abstracte kunst, staat zeker op het programma vanwege een tentoonstelling in het Amsterdamse H’ART museum (tm 10 november).

Evenals Ron Mueck, de zoon van twee Duitse speelgoedmakers die onder de vleugels van Jim Henson (the Muppets) een fantasiefilm maakte met David Bowie. Ron is bekend vanwege zijn hyperrealistische sculpturen (museum Voorlinden, Wassenaar tm 17 november).
En kent u William Kentridge, de Zuid-Afrikaanse kunstenaar met zijn handgetekende animatiefilms waar ik zelf groot fan van ben…
Dit zijn slechts een paar inspirerende voorbeelden van de onderwerpen die in het najaar komen.

Voor nu wil ik u heel graag hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gesteld en ik wens u allen een heerlijke vakantie met uw dierbaren!!
Hopelijk zien we elkaar weer in goede gezondheid in het najaar, tot dan!!!

 

Hartelijke groet, 

Erna Charbon. 

www.ernacharbon.nl